Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl

Geniet van ongekend comfort en luxe in klassieke stijl

Alle 13 Heeren zijn verkocht!

Dertien statige
herenhuizen
aan de rand van
het centrum
van Almelo

Op een absolute toplocatie, aan de rand van het centrum van Almelo aan de Ootmarsumsestraat, verrijzen 13 unieke en statige herenhuizen. De herenhuizen zijn gesitueerd op grote, diepe kavels en hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde.

Zo bieden ze ontzettend veel leefruimte, zowel binnen als buiten.

Alles over De 13 Heeren

Slechts nog 1 te koop!

Slechts nog 1 te koop! Ondertussen zijn 12 van de 13 herenhuizen verkocht! Wil jij ook op deze toplocatie aan de rand van het centrum wonen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Interesse?Volg De 13 Heeren ook op… 0546 727 828  |  www.weusthuismakelaardij.nl Privacybeleid  |  Disclaimer

Lees verder

Virtueel je woning bezichtigen

Virtueel je woning bezichtigen De duizendste nieuwbouwwoning van ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo werd verkocht op het project De 13 Heeren in Almelo. De kopers wonnen als prijs de kans om nu al virtueel een kijkje te nemen in hun woning, terwijl deze nog gebouwd moet worden. The Virtual Dutch Men Dura Vermeer werkte hiervoor samen met Virtual Reality Studio The Virtual Dutch Men. Dankzij het virtual reality platform Connec2 konden de kopers met… Lees meer

Lees verder

Een fantastische
plek om thuis
te komen

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap kunnen combineren met de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. De woningen worden zonder keuken en sanitair opgeleverd zodat je de woning helemaal naar eigen wens kunt afwerken. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze riante woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

Een unieke ligging aan de rand van het centrum

Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Dat kan allemaal want De 13 Heeren worden gebouwd aan de rand van het stadscentrum. Binnen 5 minuten loop je in het gezellige centrum van Almelo met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan de horecagelegenheden, een uitgebreid aanbod aan winkels, supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het NS-treinstation. Maar geniet ook van de natuur in de Gravenallee welke op loopafstand te bereiken is. Wist je dat Almelo de groenste stad van Twente is?

Veelgestelde vragen

We maken je het graag gemakkelijk en beantwoorden graag de meest gestelde vragen

Wanneer start de verkoop?

De verkoop is gestart op woensdag 17 juli. Schrijf je dus nu in!

Hoeveel woningen komen er?

In totaal worden er 13 woningen gebouwd. Er zijn 11 unieke woningen en alle 13 woningen hebben een eigen karakteristieke gevel.

Krijgen de woningen nog een gasaansluiting?

Nee, de woningen worden gasloos gebouwd. De herenhuizen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten.

Van wie koop ik de woning en wie bouwt de woning?

De woning wordt gebouwd door ontwikkelende aannemer Dura Vermeer. Ook de koop-/aanneemovereenkomst sluit je met Dura Vermeer.

Welke zekerheid heb ik dat mijn huis wordt afgebouwd?

Alle woningen worden gebouwd onder de SWK Garantie- en Waarborgregeling. Als eigenaar van de woning heb je hiermee garantie op de bouwkundige kwaliteit van het renovatiewerk zoals vermeld in de aannemingsovereenkomst. Daarnaast heb je hiermee de garantie van een kwalitatief goede woning. Verder weet je dat jouw woning gegarandeerd wordt afgebouwd mochten zich onverhoopt problemen bij de aannemer voordoen. Je hebt bovendien als eigenaar de zekerheid dat eventuele gebreken gedurende de garantietermijn worden hersteld. Voor uitgebreide informatie: www.swk.nl.

Is er al verkoopdocumentatie beschikbaar?

Nee, op dit moment wordt er hard gewerkt aan het gereed maken van alle verkoopdocumentatie. Wanneer de verkoop start vind je alle informatie over de woningen op deze website. Registreer je vast om automatisch op de hoogte gehouden te worden!

Welke energielabel heeft de woning?

De woningen krijgen energielabel A, dit is een zeer gunstig label en het staat voor een duurzame- en energiezuinige woning.

Zijn er mogelijkheden om de woning naar eigen wens aan te passen of in de te delen?

Ja, die zijn er zeker. De standaard plattegronden van de woningen zijn nagenoeg allemaal geoptimaliseerd maar mocht je toch nog andere wensen hebben zoals bijvoorbeeld een uitbouw of een schuifpui kun je dit overleggen tijdens de gesprekken met de kopersadviseur.

Zijn er al meerwerkopties bekend?

Op het moment dat de woningen in verkoop gaan, kun je de meerwerklijst op deze website bekijken en downloaden.

Welke makelaar verkoopt de woningen?

De makelaar die de woningen verkoopt is Weusthuis Makelaardij uit Tubbergen, zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0546 – 727 828 of per email via tubbergen@weusthuismakelaardij.nl.

Hoe weet ik of ik de woning kan betalen?

De financiering van een nieuwbouwwoning is een specialisme. NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren om in gesprek te gaan met NEXTHome.

Wanneer wordt gestart met de bouw en wanneer worden de woningen opgeleverd?

Op dit moment is een prognose van de planning nog lastig af te geven. E.e.a. hangt samen met het verloop van de verkoop. De bouw gaat starten als we 70% van de woningen verkocht hebben. De bouwperiode zal ongeveer 12 maanden duren. Uiteraard wordt je als koper op de hoogte gehouden over het bouwproces en de planning.

Waar kan ik parkeren?

Alle woningen hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde.

Koop ik de woning vrij op naam en wat houdt dit in?

Ja, dat klopt. Dit betekent dat je de woning koopt inclusief belasting (21%) btw en inclusief de notariskosten voor de overdracht.

Waar vind ik nog meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning?

Op de website van bewust nieuwbouw vind je meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kijk op www.bewustnieuwbouw.nl voor meer informatie.

Staat jouw vraag er niet bij?