Start pre-sale De 13 Heeren Almelo

Geef nu je woningvoorkeur door!

Via de website heb je ons laten weten geïnteresseerd te zijn in één van De 13 Heeren in Almelo. Dan hebben wij goed nieuws! Het is vanaf nu mogelijk om via de website je voorkeuren voor bepaalde woningen door te geven! Ga naar www.de13heeren.nl en beweeg met je muis over de kavelkaart, je ziet dan de verschillende woningen met alle specificaties en de prijsrange verschijnen.

Geef je voorkeuren aan door het pre-sale-formulier op de website in te vullen. Het doorgeven van je woningvoorkeuren kan tot uiterlijk 1 juli aanstaande.

Gewijzigde planning start verkoop

De planning is iets gewijzigd t.o.v. hetgeen vermeldt in de vorige nieuwsbrief in verband met de aankomende vakantieperiode.

De start verkoop zal plaatsvinden in week 29. Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop evenement op de bouwlocatie. Hier worden de brochure en prijslijst uitgereikt en start de online inschrijving. Uiteraard is hier ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaar.

De online inschrijving sluit eind augustus en daarna zullen de woningen worden toegewezen. De gesprekken met de makelaar en het tekenen van de contracten zal in september plaats gaan vinden.

De indeling van De 13 Heeren

Als inspiratie voor de indeling en plattegrond van De 13 Heeren hebben wij de tegenoverliggende oude herenhuizen gebruikt. Zo zijn De 13 Heeren in de basis allemaal voorzien van:

  • De plafondhoogte op de begane grond is maar liefst 30 cm hoger dan gebruikelijk bij nieuwbouw, namelijk 2.90 meter! Dit geeft een hele ruimtelijke beleving;
  • Een lange hal op de begane grond waardoor de trapopgang niet in de woonkamer en keuken te zien is;
  • Een grote woonkeuken aan de achterzijde van het huis met ruimte voor een kookeiland en grote eettafel. De zitkamer is aan de straatkant gesitueerd;
  • Een separaat toilet op de eerste verdieping;
  • Een grote vrij in te delen zolderverdieping;
  • Optioneel zijn er andere indelingen te kiezen;
  • Diepe achtertuinen met fietsenberging en 2 parkeerplaatsen.

Interesse?

Schrijf je nu in

Volg De 13 Heeren ook op...