Wat gaan De 13 Heeren kosten?

Woonoppervlakte en kavelgrootte

Er wordt steeds meer bekend over De 13 Heeren. De eerste impressies hebben we reeds bekend gemaakt via de website en facebook.
De herenhuizen worden groot! Zo is de woonoppervlakte van de kleinste woning al 165 m² en die van de grootste maar liefst 188 m²! De kavels variëren van 234 tot 354 m² en hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein (aan de achterzijde) en een fietsenberging.

Prijsindicatie herenhuizen

De volgende vraag is natuurlijk wat deze herenhuizen gaan kosten. De vanafprijs van de woningen is € 385.000,- vrij op naam. Wanneer de prijzen per woning bekend worden gemaakt lees je hier onder.

Keuken en sanitair

De woningen worden standaard opgeleverd met een badkamer op de verdieping en toilet op de begane grond. In THUIS De Showroom, de eigen showroom van Dura Vermeer, kun je naar eigen smaak ander sanitair of tegelwerk uitkiezen. Ook worden de woningen voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. In de keukenboekjes die vanaf de start van de verkoop beschikbaar zijn lees je hier meer over. In de showroom THUIS is een breed keukenaanbod beschikbaar om jouw droomkeuken te realiseren.

Planning presale en verkoopproces

Onze planning is om in week 22 de prijzen per bouwnummer bekend te maken via de website. Vanaf dit moment kun je ook alvast online je voorkeur(en) voor specifieke woningen/bouwnummers doorgeven. Dit noemen we de presale. Deze presale zal 2 weken duren en naar verwachting zal de start verkoop in week 25 plaatsvinden. Wanneer het officiële “start verkoop evenement” plaats gaat vinden laten we je natuurlijk op tijd weten!
Houd tot die tijd onze website en facebook pagina in de gaten!

Interesse?

Schrijf je nu in

Volg De 13 Heeren ook op...